Το έτος 2000 διμιουργήθηκε η εταιρία μας στην οποία και αρχικά ανήκαμε υπό την ομπρέλα των καταστημάτων της Γαλλικής Εταιρίας 5 a sec Στεγνοκαθαριστήρια στην Ελλάδα.

 

Από την συνεργασία μας με την Γαλλική Εταιρία αποκομίσαμε την πρωτοπόρα τεχνογνωσία και εμπειρία και παραμέιναμε στο δίκτυο 5 a sec εώς τα μέσα του 2013, με τα δύο καταστήματά μας, το κεντρικό επί της Λεωφόρου Χαϊνά και το υποκατάστημα επί της Λεωφόρου Βενιζέλου.

 Από το 2013 και μετά αποχωρήσαμε από την εταιρία 5a sec. Η εταιρία μας παραμένει η ίδια εώς σήμερα και υπό την ίδια διεύθυνση. Συνεχίζουμε με περίσιο ζήλο και προσπάθεια υπό την νέα μας ταμπέλα "A' CLASS Στεγνοκαθαριστήρια" ανεξάρτητη και κατοχυρωμένη εμπορικά

 Στόχος μας εδώ και 18 χρόνια είναι η συνεχιζόμενη αναβάθμιση της ποιότητας περιποίησης των ρούχων σας, σε προσιτές τιμές και σε πολύ σύντομο χρόνο παράδοσης.

 Στόχος μας είναι ο σεβασμός των πελατών και των ρούχων τους τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς τους.

 Στοχεύουμε να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας σε αυτήν την δύσκολα οικονομικά εποχή, εκπαιδεύοντας συνεχώς το προσωπικό μας.

 Τέλος στοχεύουμε στον σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος επενδύοντας σε προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, που εξασφαλίζει άριστης ποιότητας καθαρισμό και παράλληλα εξοικονόμηση ενέργειας χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα καθαρισμού, φιλικά με το περιβάλλον εξειδικευμένα με διασφαλισμένα αποτελέσματα καθαρισμού.

 Συνεχίζουμε με την δική σας στήριξη και την δική μας αγάπη για την δουλειά μας.

Ποιοί Είμαστε

© 2014 - 2017 acdryclean.gr . By all rights reserved | design & development: webisart.gr 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now