Αδιαβροχοποίηση

H αδιαβροχοποίηση εμποδίζει την εισχώρηση λεκέδων, προστατεύει τα μπουφάν από τις σταγόνες της βροχής. Το προτείνουμε σε καπαρτίνες, μπουφάν, τραπεζομάντηλα και καλλύματα καναπέ.

Παπλώματα και Κουβέρτες

Πραγματικά καθαρά παλώματα και κουβέρτες, ιδιαίτερα παιδικά παπλωματάκια και κουβερτάκια με απολύμανση από μικρόβια και μικροοργανισμούς. Ασφάλεια και απόλαυση στον ύπνο!

Σιδέρωμα

Κερδίστε χρόνο και χρήμα!

Στην A' CLASS Στεγνοκαθαριστήρια αναλαμβάνουμε να σιδερώσουμε τα ρούχα σας, διπλωμένα στις σακούλες τους ή στις κρεμάστρες τους, έτοιμα για τακτοποίηση.

Κολλάρισμα

Με το κολλάρισμα έχουμε καλύτερο κράτημα του ρούχου και το συνιστούμε στα πουκάμισα, στα βαφτιστικά και τραπεζομάντηλα.

Φιξάρισμα

 

Με το φιξάρισμα τα ρούχα αναζωογονούνται τα χρώματα, δεν τσαλακώνονται εύκολα οι τσακίσεις και οι πιέτες γίνονται πιο έντονες και κρατάνε περισσότερο. Το προτείνουμε σε επίσημα ρούχα και ιδιαίτερα στα λινά.

Υγρό Καθάρισμα

Στην Α' CLASS Στεγνοκαθαριστήρια καθαρίζουμε τα ρούχα με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού wet cleaning εξασφαλίζοντας τόση απαλότητα και φρεσκάδα στα ρούχα σας όπως όταν αγοράστηκαν.

Βραδινά Ενδύματα και Νυφικά
Στην A' CLASS Στεγνοκαθαριστήρια αναλαμβάνουμε τουαλέτες, βραδινά ενδύματα, νυφικά και γενικά ότι άλλο ιδιαίτερης αξίας της γκαρνταρόπας σας.
Στεγνό Καθάρισμα

Στην A' CLASS Στεγνοκαθαριστήρια σεβόμαστε το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τους φιλικούς προς το περιβάλλον διαλύτες καθώς και προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υπηρεσία Express

Στην A'CLASS Στεγνοκαθαριστήρια έχουμε την δυνατότητα να σας εξασφαλίσουμε παραλαβή και καθαρισμό του ενδύματός του μέσα σε 2 ώρες και χωρίς extra χρεώσεις.

Δερμάτινα

Στην A' CLASS Στεγνοκαθαριστήρια αναλαμβάνουμε την περιποίηση των δερμάτινων, όχι μόνο ως προς τον καθαρισμό, αλλά και την εξ'ολοκλήρου συντήρηση, επιδιόρθωση, λίπανση κ.τ.λ. γιατί αξίζουν να έχουν την μεγαλύτερη αντοχή στις φθορές της χρήσης και του χρόνου.

Παραλαβή και Παράδοση κατ'οίκον

Για παραλαβή και παράδοση παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 2221062800 - 2221079922 ή στο 6937431016 και σύντομα θα είμαστε κοντά σας να παραλάβουμε τα ρούχα σας.

Χαλιά

Η A' CLASS Στεγνοκαθαριστήρια φροντίζει τα χαλιά σας, κάθε τύπου ώστε να διατηρούνται στην αρχική τους κατάσταση. Παρέχουμε φύλαξη δωρεάν, επιδιορθώσεις σε πολύ οικονομικές τιμές και σας τα επιστρέφουμε όταν τα χρειάζεστε.

© 2014 - 2017 acdryclean.gr . By all rights reserved | design & development: webisart.gr 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now